Tietoja tilauksesta

Kaspersky Password Manager Premium -tilaus tarkoittaa oikeuden ostamista sovelluksen käyttöön tiettyjen parametrien mukaisesti (esimerkiksi tilauksen vanhenemispäivä, laitteiden määrä). Voit tilata Kaspersky Password Manager -tilauksen palveluntarjoajalta (esimerkiksi Google Play tai App Store).

Voit hallita tilaustasi henkilökohtaisen tilisivusi kautta palveluntarjoajan verkkosivustolla (esimerkiksi Apple-tili tai Google-tili).

Tilaus voidaan uusia automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattisesti uusittu tilaus uusitaan automaattisesti jokaisen tilausjakson päätteeksi, kunnes peruutat tilauksen. Manuaalisesti uusittu tilaus on uusittava jokaisen tilausjakson päätteeksi. Kun tilaus vanhenee, sinulle voidaan myöntää jatkoaika, jonka aikana sovellus säilyttää kaikki toiminnot.

Tärkeää: Kaspersky Password Managerin tilaaminen ei peruuta muita tilauksiasi, jotka sisältävät Kaspersky Password Managerin. Vältä lisämaksut varmistamalla, että olet peruuttanut tai poistanut käytöstä automaattisen uusimisen tilauksille, joita et tarvitse.

Peru Kaspersky Password Manager -tilaus tai vaihda manuaaliseen uusimiseen:

1. Siirry omalle tilisivullesi palveluntarjoajan verkkosivustolla.
  2. Tarkista, onko sinulla aktiivisia tilauksia, joihin sisältyy Kaspersky Password Manager.
  3. Peruuta tai poista käytöstä tarpeettomien tilausten automaattinen uusiminen.